ВРАБОТУВАМЕ агенти за продажба Аплицирај сега!
spotapp mk

Твојот прв
шопинг асистент

Преземи веднаш

playstore_spotappmk
applestore_spotappmk

SPOT | Прв персонализиран шопинг асистент

Замисли да немора повеќе да шеташ низ градот или да пребаруваш интернетот за да ги најдеш најновите и најголемите понуди во градот за точно тоа што тебе ти треба? Со SPOT конечно таа замисла станува реалност!

100+ КОМПАНИИ И БРЕНДОВИ
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
Имаш бизнис?

Алатки

Запознај се со сите можности и опции кои ги нуди SPOT:

  • Сите најнови попусти во градот на твојата дланка.
  • Најди го точно тоа што ти треба полесно од било кога. Филтрирај по: категорија, бренд, продукт или услуга.
  • Со еден клик до сите можни информации за попустот: времетраење, локација, контакт и линк до онлајн шоп или вебсајт.
  • Ти ги креираш и персонализираш своите нотификации од SPOT според своите лични потреби.
  • Следи ги своите омилени брендови и добиј нотификација веднаш штом има нов попуст од тие брендови.
  • Следи ги своите најпотребни продукти или услуги и добиј нотификација веднаш штом има нов попуст точно за истите тие.

Зошто да користам Spot?

Преземи веднаш

Достапна за Android и iOS

playstore_spotappmk
applestore_spotappmk