Вработуваме

Агент за продажба

SPOT e во потрагата по искусен агент за продажба со локација во Скопје. Доколку сакаш предизвик, градење огромна мрежа на контакти, подобрување на твоите продажни вештини и постојано надоградување, тогаш си на вистинското место.

 • мин. 2 год. искуство
 • комуникациски вештини
 • time-management
 • позитивен карактер
 • Microsoft Office
 • E-mails

Што сé поседува идеалниот продавач во SPOT


 • Позитивен карактер кој сака да работи во динамична средина;
 • Комуникациски вештини за преговарање и продажба;
 • Минимум 2 години искуство во продажба со македонски клиенти;
 • Искуство со cold-calling и одржување на средби со клиенти во живо;
 • Уредно одржување и полнење на контакт листи на дневно ниво;
 • Секојдневно контактирање на голем број нови клиенти и одржување средби со истите;
 • Професионална комуникација преку e-mail;
 • Одржување на контакт со веќе активните клиенти
 • Одлична способност за time-management;
 • Солидно познавање на Microsoft Office (особено Microsoft Excel);
 • Свој лаптоп, стабилен интернет и соодветни домашни услови за работа;

Што нудиме


 • Провизија од секоја нова продажба (3 нивоа на провизија);
 • Континуирана провизија на долг рок од сите твои веќе активни и редовни клиенти;
 • Фиксен месечен надоместок;
 • Голема можност за растење на позицијата во компанијата на долг рок
 • Работно време од 09:00ч до 17:00ч од понеделник до петок (сабота е опционална доколку има желба за дополнителна заработка);
 • Работно место од дома - remote (за почеток);
 • Пријателски однос измеѓу сите членови од тимот без непотребни притисоци и условувања во работата;
 • Прифаќаме и се адаптираме на секаков вид критики и совети околу начинот и стилот на работа, како и работниот однос, со цел да се креираат што подобри услови за одличен тек на работата;

Сите заинтересирани потребно е да ни испратат e-mail на [email protected] со наслов "SPOT - Апликација за Продажен агент" во кој ќе напишат краток опис за себе и ќе прикачат CV и линк до својот LinkedIn профил (доколку имаат).