Хонорарна работа

Агент за продажба

SPOT e во потрагата по искусен агент за продажба кој е во потрага по додатен (part-time) работен ангажман со локација надвор од Скопје.

 • мин. 2 год. искуство
 • комуникациски вештини
 • time-management
 • позитивен карактер
 • Microsoft Office
 • E-mails

Што ни' е потребно од хонорарниот продавач во SPOT


 • Да живее надвор од Скопје со цел да ги внесе во SPOT локалните бизниси од својот град;
 • Да има минимум 2-3 денови слободни во неделата (доколку е веќе вработен/а на друго место);
 • Да е во можност да работи 2 работи истовремено (доколку е веќе вработен/а на друго место)
 • Позитивен карактер кој сака да работи во динамична средина;
 • Комуникациски вештини за преговарање и продажба;
 • Минимум 2 години искуство во продажба со македонски клиенти;
 • Искуство со cold-calling и одржување на средби со клиенти во живо;
 • Уредно одржување и полнење на контакт листи на дневно ниво;
 • Секојдневно контактирање на нови локални клиенти од својот град;
 • Професионална комуникација преку e-mail;
 • Одржување на контакт со веќе активните клиенти
 • Способност за time-management;
 • Солидно познавање на Microsoft Office (особено Microsoft Excel);
 • Свој лаптоп, стабилен интернет и соодветни домашни услови за работа;

Што нудиме


 • Висока провизија од секоја нова продажба (3 нивоа на провизија);
 • Континуирана провизија на долг рок од сите свои активни и редовни клиенти;
 • Можност за растење на позицијата во полно работно време со фиксна плата
 • Флексибилно работно време (деновите ќе се одредат според распоредот на слободни денови);
 • Работно место од дома - remote
 • Пријателски однос измеѓу сите членови од тимот без непотребни притисоци и условувања во работата;
 • Прифаќаме и се адаптираме на секаков вид критики и совети околу начинот и стилот на работа, како и работниот однос, со цел да се креираат што подобри услови за одличен тек на работата;

Сите заинтересирани потребно е да ни испратат e-mail на [email protected] со наслов "SPOT - Апликација за хонорарна работа" во кој ќе напишат краток опис за себе и ќе прикачат CV и линк до својот LinkedIn профил (доколку имаат).